Nyt on juhannusviikonloppu onnellisesti takana! Oltiin koko karvainen perhe Mikkelissä perheeni mökillä.Ilmat suosivat meitä ja sadetta tuli vain yhtenä iltana mikä helpotti koirien kanssa olemista huomattavasti.
Matka mökillä kesti 2,5 h minkä Fiona matkusti tuttuun tapaansa hienosti.Tero matkusti kuljetusboxissaan nätisti mutta hieman taisi pitkä matka jännittää koska pieni oksennus oli häkin pohjalle tullut.Kun pääsimme mökillä ei riemulla ollut rajoja kun koirat lähtivät tutkimaan metsäaluetta.Tuttuun tapaansa Fiona juoksi suoraan järveen ja yllätysyllätys Tero meni perässä.Ei kyllä tainut Tero ihan tajuta mitä teki koska tipahdettuaan järveen rannalta pikkumies kyllä ui erittäin nopeasti takaisin kuivalla maalle :)
Samalla meiningillä mentiin koko juhannus.Fiona löytyi poikkeusetta järvestä pulikoimasta ja Tero ottamassa aurinkoa nurmikolla.Perjantai-iltana faija löysi metsästä tuoreen jäniksenraadon jolla sitten tein Fionalle muutaman jäljen pitkästä aikaa.Jälki meni hienosti mutta kaatoa ei Fiona pystynyt raahaamaan takaisin koska kyseessä oli iso n.10kg rusakko! Otin mukaan kaupunkiin yhden jäniksenjalan jolla voin treenata täälläkin päässä.
Yöt meni hienosti meidän pikku makkarissa.Tero nukkui Lassin repun sisällä ja Fiona lattialla oven vieressä.Kotiinkin päästiin ehjänä.Teroa oli taas jännittänyt matka ja oksennus oli tullut,Fiona nukkui koko matkan.Nyt koirat kuorsaavat lattialla rättiväsyneitä viikonlopun riennoista!