Talvi on tullut Helsinkiin ja sen huomaa koirienkin kanssa ulkona liikkuessa.Ei tarvitse ihan joka kerta enää pestä Fionaa kun tullaan lenkiltä :) Syksy meni pentunäyttelyitä kiertäen Teron kanssa joista muistoksi jäi 3 kunniapalkintoa ja useita sijoituksia.Ihan mukavasti siis mutta nythän se leikki vasta alkaa kun joulukuussa mennään Voittaja-08:an junioriluokkaan starttaamaan! Täytyy vielä hioa näyttelykiemuroita ennen sitä.Lisäilen myöhemmin pentunäyttelyarvostelut tänne!

Muita mainittavia tapahtumia oli Teron maitohampaidenpoisto lokakuussa.Ylhäältä poistettiin molemmat kulmurit ja alhaalta toinen.Yksi maitohammas oli jäänu roikkumaan alaleukaan ja se napattiin irti.Harmikseni näyttää siltä,että alas on tulossa vain neljä hammasta joten hampaat jää meillä lukemaan 4+6 :( No purenta on onneksi hieno ja tasainen saksipurenta!

Tässä vielä kuva pikku potilaasta

PA200021.jpg


Terolle on tehty vaatehankintoja talvea varten.Nyt on herralla tuliterä Hurtan talvitakki ja fleecehaalari.Niillä kelpaa ulkoilla paukkupakkasillakin!Jos niitä Helsinkiin tänäkään vuonna rantautuu.

Omistaja kävi kasvattajanperuskurssin viikko sitten Töölössä ja taistelee töiden parissa.

Viime viikolla meillä kävi pikku koira vieraita.Ystävälläni on 4,5kk vanha ranskanbulldog uros Ukko ,joka kävi leikkimässä meidän vilpereiden kanssa.Koitetaan laittaa Ukostakin kuvaa kunhan keritään ;)


Tässä muuten yksi joulukorttikuvista...Eli kuvaukset jatkuu kuhan jaksan taas motivoitua koirien paikallapitämiseen

PB150009.jpg