Tulihan se talvi sitten Helsinkiinkin! Ja tuli vielä aika massiivisessa määrässä.Ollaan siis ulkoiltu metrin korkeassa hangessa ja koitettu päästä eteenpäin.Tero ei erityisemmin innostunut tästä kylmästä valkoisesta materiaalista ja päätti muutamaksi päiväksi lopettaa ulkoilun totaalisesti.Kakat tehtiin mieluummin makkarin matolle ja pissat keittiöön.Tokihan Terolle kerrottiin ,että jatkossa tarpeet tehdään ulos vaikka kuinka kylmä olisi ja nyt pikku mies kiltisti jo ulos kakkaileekin.Ensilumien aikaan laitettiin pikkuiset tossut Terolle jalkaan jotka tehtiin Lassin vanhoista fleecenahkarukkasista.Ensimmäinen tossutreeni tapahtui sisätiloissa tuloksella ,että koira parka seisoi avuttoman puoli tuntia olkkkarin lattialle jähmettyneenä.
Ulkona tossut todettiinkin kivoiksi jutuiksi koska niiden kanssa olikin mukavampi kävellä kun pieniä tassuja ei niin paleltanut.Nyt loskakeleillä on mennyt ihan ilman mitään.
Päästiin yksi lumimyräkkä ilta testaamaan uutta Hurtan talvitakkiakin mutta on vielä liian kuuma näihin keleihin.

Fiona taas puolestaan rakastaa lunta kuten arvata saattaa.Ulkoilu onkin aika koomisen näköistä kun toinen paahtaa innolla häntä heiluen 3m edellä ja toinen raahautuu häntä koipien välissä 3m jäljessä...
Odottelemme kovasti joulua ,että joulupukki toisi kauan odotetun Furminatorin! Sitten saa kyllä Fionan turkki kyytiä.Toivottavasti vähentäisi karvamäärää kotona.Teen tänne heti joulun jälkeen tarkan raportin! :)