No kylläpäs tänään laitettiin vauhtia pennun etsintään! Katsoin aamulla chihuahua pentuvälityksestä jos sitä vaikka olisi päivitetty vihdoin ja viimein.Ja olihan sitä! Heti ensimmäisenä oli hyvältä kuullostava pentue jossa oli 3 lyhyt karvaista pentua.Soitin heti aamusta kasvattajalle joka kertoi yhden pennun olevan jo varattu mutta kuvia kahdesta muusta olisi hänen kotisivuillaan.Odotin koko päivän malttamattomana ,että pääsisin koneella katsomaan pentusia ja vihdoin illalla pääsin taas koneen ulottuville ja löysinkin suloisia pentusia.Soitin takaisin kasvattajalle ja kyselin pennuista lisää.Kasvattaja kertoi ,että hänen mielestään valko-musta poika olisi kaikkein lupaavin ja sopisi näyttelyistä innostuneeseen kotiin. Sovittiin ,että tullaan illalla katsomaan pentuja Porvooseen.

Seitsemäksi hurautimme Porvooseen ja alkuetsimisen jälkeen löysimmekin kasvattajan luokse.Kotona odotti kolme touhukasta pentua ja heidän erittäin ihana luonteinen emo (Suvikasteen fun cookie).Katselin siinä hetken erityisesti kahta vapaata pentua ja kyllä se poika sulatti sydämen.Narttu oli mielestäni hieman pliiisun näköinen verrattuna poikiin ja muutenkin hieman apaattisen oloinen kahden riekkuja rinnalla.Puoli tuntia ihastelimme pentuja(tai kuka ihasteli kuka ei) ja ilmaisin "tyytyväisyyteni" kasvattajalle pojasta.Sovittiin ,että pohditaan asiaa vielä kotona ja ilmoitan mahd.pian päätöksestämme.

Kotimatka menikin tiukan keskustun säestyksellä joka onneksi päättyi positiiviseen tulokseen.Poika muuttaa siis meille 4 viikon päästä! Varausmaksun hoidan ensi viikolla.Nyt alkoi ihana/kamala pennun odotus.Pojan nimi on muuten Chaparro quickstep